Ознака: според привилегии

Македонија

Кој се вработува во Клиничката болница во Тетово?

Асоцијацијата на специјализанти и млади лекари тврди дека во болницата во Тетово се вработуваат специјализанти според привилегии, а не според знаењето и стручноста. При приемот на лекари во Клиничката болница […]