Ознака: спорни граѓани

Вести

Во ДИК пријавени 3642 граѓани со спорни записи

До денеска напладне, до Државната изборна комисија (ДИК) се пријавиле вкупно 3.642 граѓани чиишто записи во Избирачкиот список по извршените вкрстени и теренски проверки се спорни, односно има несовпаѓање на […]