Ознака: спорни записи

Вести

Вкупно 980 граѓани со спорни записи се пријавиле во ДИК

До Државната изборна комисија (ДИК) до 13:00 часот се пријавиле вкупно 980 граѓани чиишто записи во Избирачкиот список по извршените вкрстени и теренски проверки се спорни, односно има несовпаѓање на […]