Ознака: спорносексуалци

Љубов и секс

Ги има се повеќе: Знаете ли кои мажи се „спорносексуалци“?

Кога пред две години во речникот влезе терминот спорносексуалци, означувајќи ги припадниците на посилниот пол кои ги пумпаат мускулите за да изгледаат како порно и спортски ѕвезди, многумина мислеа дека […]