Ознака: спорстка опрема

Вести Спорт

Најк ги затвора сите продавници цо САД и Западна Европа

Nike Inc. ги затвора сите продавници за малопродажба во САД и Западна Европа за да помогне во забавување на ширењето на коронавирусот. Затворањата, во кои спаѓаат и Канада, Австралија и […]