Ознака: спортисти

Љубов и секс

ИЗДРОГИРАНИ ОРГИЈАМЕ СО ДИРЕКТОРИ: „Ни даваат 4000 евра и ни прават што сакаат“

Државните директори во Хрватска веројатно не би склопиле милионски работи да нема 3 клучни фактори: проститутки, кокаин и јахти. Голем број на моќни луѓе користат ескорт дами кога не се […]

Издвојуваме

Стручните кадри во спортот- потреба и обврска

Денес на Факултетот за физичко образование, спорт и здравје се одржа тематска расправа која произлегува од рамките на заедничките програмски активности на Агенцијата за млади и спорт и Факултетот за […]

Фото

Скокови во вода (фото)

Од болниот израз на лицето на овие нуркачи, лесно е да се помисли дека тие само што скокнале “ласта” во водата, но нивните смешни гримаси беа многу вообичаена глетка на “FINA […]

Фото

Неколку геј моменти во спортот

Случајни фотографии или не, вие проценете… Неколку фотографии кои ќе не замислат дали станува збор за вистински мажишта кои се фатени во вистинските моменти во спортот или станува збор за […]