Ознака: СПОРТСКА АКАДЕМИЈА

Вести

Ристовски: Условот од 3,5 просек за Спортската академија ќе важи од наредната учебна година

Министерот за образование и наука Спиро Ристовски денес информираше дека е најдено решение на проблемот со кој се соочуваа над 120 ученици дел од Спортската академија. Истиот бил посочен од […]