Ознака: спортските терени

Останати спортови

Публиката се враќа на спортските терени во Македонија

Повеќе од година и пол спортските натпревари во Македонија се одржуваат без публика поради пандемијата на коронавирус. Министерот за здравство, Венко Филипче денеска ја информираше јавноста дека во делот на […]