Ознака: спортски автомобил

Автомобилизам

Nissan најави производство на триаголен спортски автомобил

Компанијата Nissan направи уште еден чекор кон ставање во сериско производство нов спортски автомобил со триаголна форма, откако претстави нова верзија на концептниот модел BladeGlider.Од првата опција која се појави […]