Ознака: спортски објекти

Вести

Инвестирани околу 130 милиони денари за изградба на спортски објекти во Ѓорче Петров

Кандидатот за пратеник од Изборната единица 2, Бојан Стојаноски заедно со директорот на Агенција за млади и спорт Марјан Спасески денеска на ново изграденото игралиште во УЗ Мирче Ацев се […]

Вести

Груевски: За три години се изградени 16 спортски објекти во Штип

Претседателот на ВМРО-ДПМНЕ Никола Груевски денеска го посети мултимедијалниот центар „Креатива“ и неколку спортски објекти во Штип каде што за три години се изградени 16 спортски објекти.Вкупната инвестиција на центарот […]