Ознака: СПОРТСКИ САЕМ

Останати спортови

Спортски саем на плоштадот Филип Втори

На плоштадот Филип Втори во Скопје денеска ќе се одржи Спортски саем во рамки на Европската недела на спортот и по повод прославата „25 години независна Република Македонија“.На настанот ќе […]