Ознака: спортски сали

Вести

Изградени се 98 нови спортски сали од кои 64 се инвестиција на МОН

Исклучително значајно е инвестирањето во спортската инфраструктура затоа што на тој начин се подобрува целокупниот физички и здраствен развој на учениците, истакна заменик министерот за образование и наука Спиро Ристовски […]

Вести

Вељаноски: На 11 декември очекуваме фер избори

-На мое задоволство денес присуствуваме на кошаркарски натпревар измеѓу младите од општинските комитети на ВМРО-ДПМНЕ при изборната единица 2. Ова е натпревар во кои младите даваат енергија во своите животи, […]