Ознака: спортски терен

Локална самоуправа

Пуштен во употреба нов отворен спортски терен во Штип

Заменикот министер за образование Спиро Ристовски и ректорот на универзитетот „Гоце Делчев“ од Штип, Блажо Боев денеска го пуштија во употреба новиот отворен спортски терен кој е во рамките на […]