Ознака: СПОРТСКИ ТУРИЗАМ

Вести

Прилеп лидер во Македонија за развој на алтернативниот спортски туризам

Во изминатиов период Прилеп стана Центар за развој на екстремните спортови не само во Македонија туку и во поширокиот регион. Алтернативниот спортски туризам годишно во градот носи илјадници посетители буквално […]