Ознака: Спортски центар Ново Лисиче

Локална самоуправа

Спортскиот центар „Ново Лисиче“ доби модерна фитнес опрема

Денеска, 9.12.2016 година, во Спортскиот центар „Ново Лисиче“ во истоимената населба во Општина Аеродром стигна нова фитнес опрема, која ќе внесе нови содржини во Фитнес центарот и ќе овозможи значително […]