Ознака: спортски

Фото

Скокови во вода (фото)

Од болниот израз на лицето на овие нуркачи, лесно е да се помисли дека тие само што скокнале “ласта” во водата, но нивните смешни гримаси беа многу вообичаена глетка на “FINA […]