Ознака: спортското игралиште

Вести

Почна изградбата на спортското игралиште во Василево

Почна изградбата на повеќенаменско спортско игралиште во населеното место Добрашинци во општина Василево. Игралиштето се гради во дворот на училиштето, а освен учениците во редовната настава по физичка култура, ќе […]