Ознака: спортско игралиште

Македонија Црна хроника

Тенда повреди дете додека играло на игралиште

На игралиште на улица „Ѓорги Поп Христов“ во Топанско поле, додека 13 годишно дете играло со други деца врз глава му паднала тенда и се здобило со повреди. Немилиот настан […]

Вести

Реконструкција на спортското игралиште во населбата „Даме Груев“

Општината Ѓорче Петров деновиве го реконструираше повеќенаменското спортско игралиште во населбата „Даме Груев“, кое е изградено само пред две години.Иако овој спортски храм е изграден по барање на граѓаните, како […]