Ознака: спор за името

Вести

Попоски: Сериозните разидувања со Грција за името остануваат

Со Грција имаме сериозни разидувања во однос на прашањето на името, но сме согласни дека во моментот не можеме да разговараме по него бидејќи имаме различни видувања, оценува министерот за […]