Ознака: спречено

Вести

Запрена акцијата за спасување на децата во пештерата во Тајланд

Акцијата за спасување на момчињата од пештерата во Тајланд е запрена во наредните 10 часа. Според гувернерот Наронгсак , кој зборуваше на прес конференција извлечени се четири момчиња и однесени […]