Ознака: спречување мраз

Занимливости

Само една ситница го спречува правењето мраз во вашиот фирижидер- Ова е генијално!

Со овој генијален трик ќе можете засекогаш да го спречите правењето мраз во вашиот фрижидер.Се што треба да правите е ѕидовите, фикоите и коморите на вашиот фрижидер да ги премачкате […]