Ознака: спреј за сончање

Нега и убавина

Грешка кај нанесување спреј за сончање, поради која ниту фактор 50 нема да делува

Ако користите спреј со заштитен фактор за заштита од штетните сончеви зраци, важно е да знаете правилно да го нанесете за да може да делува. Имено, повеќето луѓе не нанесуваат […]