Ознака: спринт

Останати спортови

Усеин Болд, светскиот рекордер на 100 и 200 метри стана татко

Усеин Болд, светскиот рекордер на 100 и 200 метри стана татко, доби ќерка Кејси Бенет, неговата сопруга му роди ќерка. Како што се зборува среќните родители сеуште немаат изберено име […]

Меѓународен фудбал

(Видео) Усеин Болт, внимавај! Кристиано Роналдо претрча 96 метри за 10 секунди.

Отсекогаш се знаело дека Кристиано Роналдо, освен по фудбалските вештини, е добро познат и по своите одлични физички предиспозиции. (го сместивме на првата позиција на листата на физички најдобро подготвени […]