Ознака: спроведување

Вести

Каде што има услови ќе се попишува на отворено или пред вратите на становите

Доколку постојат услови, треба да се користи секоја можност за попишување во двор, на тераса, веранда, со задолжително носење на заштитна маска (КН95) и растојание од најмалку 1,5-2 метри. Ова […]