Ознака: СПРОТИВЕН ПРАВЕЦ

Занимливости

Пијана медицинска сестра 11. километри возела по автопат ВО СПРОТИВЕН ПРАВЕЦ!

Една медицинска сестра возела, под дејство на алкохол, во погрешна насока повеќе од 11. километри, избегнувајќи ги возилата што и доаѓале во пресрет, пред да направи полукружно свртување и да […]