Ознака: спроти Собрание

Македонија

Ноќеска отстранет кампот во ,,Жена парк“

Импровизираните камп куќарки, шаторите и другите реквизити се отстранети во текот на ноќта, а рано утринава комунални служби ги чистеа остатоците од кампот на групата која, неколку месеци кампираше во […]