Ознака: спрски

Фото

Припадници на српската полиција позирале како мафијаши

На социјалните мрежи се појавија фотографии од младите полицајци на српската полиција кои позираат со пиштолите во рацете како бандити. Фотографијата на која полицајците се сликале како криминалци е објавена […]