Ознака: спруга

Занимливости

Квиз: Со кој од пријателите на сопругот изневерува жената?

Дали сте од оние кои сакаат да се предизвикуваат себеси и да решаваат интересни визуелни загатки? Доколку сте од оние кои сакаат слободното време да го користат за логички предизвици, […]