Ознака: СПУКИМ

Вести

Нов претседател на Студентскиот парламент на УКИМ е Давор Поповски

Нов претседател на Студентскиот парламент на Универзитетот „Св. Кирил и Методиј“ – Скопје (СПУКМ) со освоени 3.851 гласови е кандидатот Давор Поповски, соопшти СПУКМ.Вториот кандидат, Стефан Василевски, според Студентскиот парламент, […]