Ознака: спуст

Видео

Уживал во спустот на тобоган: Сакал да влета во водата, но едвај преживеал

Дејвид ја скршил раката, неколку  ребра, а по грбот има исеченици и  модрици.Дејвид Салмон од Далас се спуштил  по  тобоган на езерото Тревис во  Тексас и  во таа прилика сериозно  […]