Ознака: Сража

Вести

Еве каде најмногу вее снег

Слаб снег врне во Кочани,Делчево,Берово,К.Паланка,Страцин,Кичево и Прилеп и на планиските премини Маврово,Стража,Железнец,Пресека и Буково кој несе задржува на коловозот.Во клисурите и усеците можна е појава на помали одрони, особено на […]