Ознака: срамни влакна

Живот

НЕ НИ ПРЕТПОСТАВУВАШЕ ШТО МОЖЕ ДА И СЕ СЛУЧИ! Ги избричи влакната „таму доле„ а потоа….

Бројни стручни лица предупредуваат дека оваа пракса може да предизвика инфекција и иритација,со оглед на тоа дека улогата на срамните влакна е да спречат патогеност во интимните делови на телото […]