Ознака: срамни вошки

Вицотека

Отишол Трпе во многу евтина јавна куќа. Се фукнал со Неџмие за 100 денари…

Отишол Трпе во многу евтина јавна куќа. Се фукнал со Неџмие за 100 денари и задоволен си отишол дома. Следниот ден,сфатил дека фатил срамни вошки,и отишол кај Неџмие и ѝ […]