Ознака: срамно однесување

Сцена

Срамно: Мирослав Илиќ им ги пцуел мајките на соработниците

Легендарниот пејач Мирослав Илиќ неколку минути пред излегувањето на бина им дал инструкции на своите музичари, и во таа прилика им упатил и навреди.  Полната сала Сава центар желно го чекала […]