Ознака: срдечен пречек имаше

Балкан

Срдечен пречек имаше, но средба со бугарската православна црква-не

Вчера вечер во Софија папата Франциск претседавал со состанокот на кој присуствувале припадници на различни верски заедници во Бугарија, но не и претставници на бугарската православна црква. На  состанокот присуствувале лидерите […]