Ознака: среба

Вести

Претседателот Иванов денес на средба со Данкан

Претседателот Ѓорге Иванов денеска ќе го прими сер Алан Данкан, државен министер за Европа и Америка на Обединетото Кралство на Велика Британија и Северна Ирска.Британскиот министер Данкан, кој е во […]