Ознака: сребрени очи

Занимливости

Нејзината мајка ја оставила по раѓањето: Девојчето со сребрени очи сега има семејство и е спремно за нов живот

5-годишната Примроуз Остин е родена со многу редок синдром на сребрени очи поради кој нејзината мајка ја оставила по раѓањето. Девојчето конечно се ослободило од екстремните болки со кои живеело […]