Ознака: сребрено јајце

Занимливости

Држеше јајце на пламен од свеќа, па го стави во вода. Настана нешто светликаво и сребрено пред неговите очи!

Овој експеримет ќе сакате да го изведете веднаш кога ќе го погледнете видеото кое трае една минута. Се работи се за „сребрено јајце“.На почетокот треба да се стави јајцето над […]