Ознака: средба за помирување

Македонија

Средбата за помирување започна без пратениците од ВМРО-ДПМНЕ

Започна координацијата кај претседателот на Собранието, Талат Џафери, а на дневен ред е единствената точка – формирањето интерпартиско парламентарно тело за помирување и интеграција. Координацијата ја побара новата пратеничка група […]