Ознака: средба со граѓани

Вести

ФОТО: Тодоров оствари средба со жителите во општина Чучер Сандево

Носителот на кандидатската листа во четвртата изборна единица на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Тодоров денеска ја посети општината Чучер Сандево.Тодоров оствари средба со жителите на село Бањани. Потоа и со жителите на […]

Вести

Кандидатите за пратеници од владејачката коалиција срдечно пречекани од граѓаните во втората изборна единица

Одлични коментари, поддршка и прием од страна на граѓаните за Изборна програма „Реално“, која беше доставувана до повеќе домови во втората изборна единица.Изборната програма на 500 страници со проекти и […]

Вести

Носителот на ИЕ3 Илија Димовски денеска е во посета на Крива Паланка

Денеска носителот на ИЕ3 Илија Димовски е во посета на Крива Паланка каде ќе оствари средба со граѓани и ќе посети неколку месни комитети.Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, […]

Вести

Ристовски: Убеден сум дека народот на 11 декември ќе направи сериозна разлика меѓу посветеноста и деструкцијата

Јас сум повеќе од убеден дека на 11 декември, граѓаните на Република Македонија, народот на Македонија, ќе направи сериозна разлика меѓу посветеноста и деструкцијата и ќе стави крај на оваа […]

Вести

Ѓорчев: Повеќе проекти, повеќе инфраструктура и подобра патна поврзаност

Владимир Ѓорчев од ВМРО-ДПМНЕ денеска имаше средба со жителите од Дебар и селата Могорче, Присојница и Требиште.Ѓорчев истакна дека во овој дел од Македонија во наредниот период посебно внимание ќе […]

Вести

Димовски: Луѓето сакаат да заврши кризата и сакаат државата да се занимава со нивните потреби

Членот на ИК на ВМРО-ДПМНЕ, Илија Димовски, денес оствари посета на Крива Паланка каде оствари средба со голем број на граѓани.Тој ги слушна барањата и потребите на граѓаните бидејќи, како […]