Ознака: средба со граѓани

Вести

Миновски: Нови инвестиции и вработувања на централно место во новата програма на ВМРО-ДПМНЕ

Кирил Миновски денес оствари средба со голем број на жители од Негорци.Тие разговараа за досега реализираните проекти, но и за работите кои се планирани за следниот период. Миновски ги запозна […]

Вести

Ѓорѓиевски: Пратениците континуирано се на терен на средби со граѓаните од местата каде што се избрани

Зоран Ѓорѓиевски од ВМРО-ДПМНЕ денес оствари средба со жителите на кумановското село Клечовце.-Ова се редовните посети кои ги правиме во мандатот на ВМРО-ДПМНЕ, континуирани, пратениците континуирано се на терен на […]

Вести

Ристовски меѓу граѓаните на Кичево: Продолжуваме со реформите во образование, здравство, земјоделие, економија

Спиро Ристовски од ВМРО-ДПМНЕ денеска е во посета на општина Кичево. Тој оствари средба со голем број на граѓани.Со нив разговараше за проектите и реформите кои ги спроведуваа Владата, но […]

Вести

Илиевска: За ВМРО-ДПМНЕ, дадениот збор има тежина

За ВМРО-ДПМНЕ, дадениот збор има тежина, сè што сме ветиле пред граѓаните сме оствариле, тоа е причината поради која граѓаните ни веруваат, истакна денес Анастасија Илиевска од ВМРО-ДПМНЕ која се […]

Вести

Пешевски: ВМРО-ДПМНЕ десет години ја добива довербата на граѓаните

Наместо деструктивноста и манипулациите на СДСМ, граѓаните ги избираат конструктивноста и проектите на ВМРО-ДПМНЕ. Наместо обвинувања и ширење на дезинформации, граѓаните сакаат програми и проекти.Ова вечерва на средба со жителите […]