Ознака: средби со борци

Локална самоуправа

Средба со борци и положување на цвеќе по повод празникот 13 ноември

По повод празникот 13 Ноември и одбележувањето на 72 години од ослободувањето на Скопје, градоначалникот Коце Трајановски утре /13.11.2016 година, недела/ во 9 часот ќе се сретне со претставниците на […]