Ознака: средби со граѓани

Вести

Грозданов: Да не заборавиме она што во 2004 година СДСМ го направи на Струга и Кичево

Функционери на ВМРО-ДПМНЕ во пресрет на изборите на 11 декември, остваруваат средби со граѓани низ Македонија.Денеска во Струга на средби со граѓани беше Цветко Грозданов каде што се присетија на […]

Вести

Трпески: На 11 декември ќе победи ВМРО ДПМНЕ

Од Тетово во рамки на средбите со граѓани кои високите функционери на ВМРО-ДПМНЕ ги остваруваат низ Македонија, Славе Трпески со тетовци порача дека доаѓа крајот на кризата на политичката криза […]

Вести

Миноски: Централно место во програмата на ВМРО-ДПМНЕ е подобриот живот за граѓаните

Во рамките на определбата на ВМРО ДПМНЕ, да има постојана комуникација со граѓаните, денеска во Прељубиште беше Кирил Миноски, каде оствари средби со тамошните жители.-Денеска сме во Прељубиште заедно со […]

Вести

Трипуновски: Продолжува поддршката за поголемо и поквалитетно производство на храна

Во рамките на определбата на ВМРО ДПМНЕ, да се има постојана комуникација со граѓаните, денеска во Виница, село Истибања престојуваше Цветан Трипуновски.Тема на средбите беше перспективата на аграрот во периодот […]

Вести

Милошоски: Бројот на вработени лица е пораснат, а тоа е доказ дека и во иднина ќе продолжиме да се бориме за отворање на нови работни места

ВМРО-ДПМНЕ преку своите високи функционери, започна со интензивни средби со граѓаните низ Македонија, со цел размена на идеи и предлози кои би биле дел од изборната програма за претстојните избори.Денеска […]

Вести

Пешевски: Наша цел е да се направи Македонија пристојно и достоинствено место за живеење

Во рамки на средбите кои што високи функционери на ВМРО-ДПМНЕ ги остваруваат со граѓаните низ Македонија, Владимир Пешевски денеска е во Кочани, каде што со жителите разговараше за нивните идеи […]

Вести

Илиеска: Граѓаните многу добро паметат каква беше инфраструктурата на Дојран пред 2006 година

Граѓаните на Дојран, денеска разговараа со Анастасија Илиеска за секојдневието, кои проблеми ги тиштат граѓаните, како и за сѐ она што до сега ВМРО-ДПМНЕ го направи за општината.Граѓаните ги поздравија […]

Вести

Димовски од Свети Николе: Никој не се согласува со виткање на кичмата

Денес сме во светиниколско, разговараме со огромен број на граѓани, со задоволство можам да кажам дека овој град на почетокот на Источна Македонија во Централна Македонија е град кој што […]