Ознака: средби со граѓани

Вести

Мисајловски: Настапуваме со проекти за сите граѓани

И денеска продолжуваат средбите со граѓани кои ги остваруваат високи функционери на ВМРО-ДПМНЕ. Владо Мисајловски оствари средба со жителите на село Василево.Подвлече дека ВМРО-ДПМНЕ постојано е на терен и нивната […]

Вести

Спасов: На 11 декември народот ќе гласа против СДСМ, затоа што е против нивните деструктивни активности

Во рамки на средбите со граѓани кои ги остваруваат високи функционери на ВМРО-ДПМНЕ, Диме Спасов денеска е во посета на Македонски Брод.Од таму, Спасов и граѓаните порачаа дека е време […]

Вести

ВМРО-ДПМНЕ меѓу граѓаните: Продолжуваат проектите и покрај предизвиканата криза

ВМРО-ДПМНЕ тргнува најсилно досега на терен, велат високите партиски функционери кои интензивно работат, одржуваат средби со граѓаните и ги посетуваат општинските партиски штабови. Во нив се бара место повеќе. Средбите […]

Вести

Илиеска: Нема пазарење со државата

Анастасија Илиеска од ВМРО-ДПМНЕ оствари посети и средби со граѓаните на гевгелиски регион во населените места Миравци и Смоквица, како во општина Богданци.-Изминатите години ВМРО-ДПМНЕ многу внимателно и посветено работи […]

Вести

ВМРО-ДПМНЕ на терен: На изборите на 11-ти декември, народот ќе стави крај на голготата во која СДСМ ја втурна земјата

„ВМРО-ДПМНЕ тргнува најсилно досега на терен, велат високите партиски функционери кои интензивно работат, одржуваат средби со граѓаните и ги посетуваат општинските партиски штабови. Во нив се бара место повеќе. Средбите […]