Ознака: средни стручни училишта

Вести

Грант програма вредна 700.000 евра наменета за средните стручни училишта

Вкупно 43 средни стручни училишта со 110 предлог-проекти аплицираа на јавниот повик што го објави Министерството за образование и наука, во рамки на „Проектот за развој на вештини и поддршка […]