Ознака: средношколка

Живот

Исповед на СРЕДНОШКОЛКА: Вљубена сум во момче и очајно сакам да водам љубов со него, а што е најлошо тој е МУСЛИМАНИН!

Знам дека за многумина моите проблеми  звучат безначајно, но за мене не се…Сите мислат дека тинејџерските проблеми се минливи и  неважни. Но, јас имам 16  години и имам впечаток како […]