Ознака: средно школо

Сцена

Александра Пријовиќ не завршила средно училиште

Кога почнала нејзината кариера да оди во нагорна линија, пејачката преминала на вонредно школување, за на крај сосема да го запостави. Александра Пријовиќ или сега по ново Живојиновиќ, била запишана […]

Живот

Полуматурантите во понеделник и вторник ќе се запишуваат во средните училишта

Во јавните средни училишта во земјава во понеделник и вторник, 18-ти и 19 јуни, ќе се спроведе првото пријавување и запишување ученици за учебната 2018/2019 година во јунскиот уписен рок. […]