Ознака: средовечни мажи

Живот

ЗОШТО средовечните мажи сакаат ПОМЛАДИ жени?

Нивото на тестостерон, хормоните, кои се основни двигатели на машкото либидо, со години се намалуваат. Исто така, многу мажи во средните години од животот, почнуваат да се загрижуваат за животните […]