Ознака: СРЕДОЗЕМНОМОРСКАТА ХРАНА

Нега и убавина

ЗЛАТЕН МЕДАЛ ЗА НАЈДОБРА ДИЕТА НА СРЕДОЗЕМНОМОРСКАТА ХРАНА

Според американската медиумска групација „Њуз енд ворлд рипорт“, златниот медал за најдобра диета веќе четврта година по ред, ѝ е доделен на средоземноморската храна. Секој вид диета беше оценет врз […]