Ознака: средства за дезинфекција

Вести Занимливости

Луј Витон почнува со производство на средства за дезинфекција-цената можете да ја замислите самите

Компанијата Луј Витон ќе започне да произведува средства за дезинфекција на рацете, бидејќи во Франција нема доволна количества, а на властите ќе им биде доставена бесплатно. Во соопштението на компанијата […]